Miten teillä asetetaan hinnat?

Enemmän kauppaa myyjille ja yrittäjälle. Paremmalla hinnalla. Hinnoittelu on kriittinen tekijä yrityksen menestymisessä. Se on tietoon perustuvien päätösten tekemistä yrityksen tuotteiden tai palveluiden hinnoista. Valikoiman hinnoittelusta asiakaskohtaisiin tarjouksiin.

Hintojen asettaminen on prosessi, jota kannattaa kehittää samalla tavalla, kuin yritys kehittää muita toimintoja. Erityisesti kun yrityksen tuotevalikoima sekä henkilöstön määrä kasvavat.

Parempi osaaminen auttaa yrittäjää ja tiimiä tekemään strategisia hinnoittelupäätöksiä, jotka maksimoivat kannattavuuden sekä tukevat yrityksen kasvua ja menestystä. Osaaminen auttaa tiimiä kehittämään ja toteuttamaan hinnoittelustrategiaa, jolla vastataan kilpailuun.

Autamme pk-yrityksiä kehittämään hinnoittelun toimintatapoja. Toteutamme projektit menetelmällä, jota voit verrata laatujärjestelmän kehittämiseen. Ratkaisu on systemaattinen ja kehittää hinnoitteluun osallistuvan tiimin osaamista ja menetelmiä. Tuloksena on pysyvä muutos, joka parantaa yrityksen voittomarginaalia.

Yllättävän usein rahaa on yrityksen oman toiminnan rakenteissa. Löytyy 3-7% lisämyyntiä kun tuotteiden suorituskyky & hinta sekä hinnoittelun toimintamalli on päivitetty. Tutkimukset osoittavat, että 1 % hinnan optimointi voi johtaa keskimäärin 8,7 %:n liikevoiton kasvuun. Mikä on nykyinen marginaalisi? Ja miltä näyttäisi 8,7 prosentin lisäys?

PK yritys: Desigence on Elyn sertifioima Yritysten Kehityspalvelut -konsultti. Kysy tämän soveltamisesta Parempi hinnoittelu -projektiin!

Itsearvioinnin lomake

Tutustu itsearvioinnin lomakkeeseen. Täytä ja ole yhteydessä, mikäli koet asian tärkeäksi!

Täytä lomake

Parempi hinnoittelu -pikaopas

Tutustu interaktiiviseen Parempi hinnoittelu -pikaoppaaseen täyttämällä oheinen lomake.