Filosofiamme

Tuotepäälliköiden, liiketoiminta- ja tuotekehitysjohtajien tehtävänä on tunnistaa jatkuvasti uusia kasvun aihioita, huolehtia nykyisen portfolion kilpailukyvystä ja poistaa valikoimasta rohkeasti turhia tuotteita.

Tuotevetoiseen kasvuun tähtäävien yritysten kaupallisen menestymisen takaa tarkasti suunniteltu tuotteiden suorituskyky ja hinnoittelu. Tämä työ alkaa innovaatiovaiheessa ja jatkuu läpi tuotteiden elinkaaren.

Innovaation kaupallistaminen vaatii tiimeiltä paljon osaamista ja edellyttää jatkuvaa asiakasläheisyyttä. On ymmärrettävä mitä asiakas arvostaa tuotteessa, miksi hän ostaa ja millä hinnalla. Toimintaympäristön nopeat muutokset, regulaatio, sekä ilmastotavoitteet vaikuttavat valittavaan strategiaan.

Tuotteen suorituskyky sisältää neljä tärkeää osa-aluetta. Nämä ovat: funktionaalinen, emotionaalinen, symbolinen ja eettinen. Asiakkaan arvon kokemus näistä on tärkeä. Parempi kysynnän ymmärrys tuottaa kestävämpiä tuotteita ja mahdollistaa myös asiakkaiden ohjaamista kohti ilmastomyönteisiä ratkaisuja.

Desigence on uusien tuotteiden kaupallistamisen strategiaan ja tuotteiden suunnitteluun erikoistunut yritys. Asiakkaan tuotteen suorituskyky ja hinta ovat toiminnan keskiössä. Meitä kiinnostaa, että asiakkaamme saavat markkinoilta tuotteilleen parhaan mahdollisen hinnan ja katteen, kestävällä tavalla.

Rajusti yksinkertaistaen. Toimintamme lähtee ajatuksesta hinta ensin, tuote sitten. Palvelumme auttavat tuotteista vastaavia johtajia vähentämään epävarmuutta uusien tuotteiden kehitystyön aikana. Saamme selville uuden tuoteidean kaupallisen kypsyyden yhdellä kysymyksellä. Ota yhteyttä. Sovitaan tapaaminen, jos haluat testata ideasi.

Mikäli sinulla on tarve hinnoitella ohjelmisto- tai kuluttajatuote USA:n markkinoille, tunnemme paikallisia asiantuntijoita, joiden kanssa autamme projektissasi.

Tutustu referensseihin

Olemme tehneet yli 3000 erilaista projektia teollisuuden kanssa. Kotisivuillamme kerromme muutamista.

Olemme käytännönläheisiä ja tuloshakuisia. Emme käytä projekteissamme samaa kaavaa, vaan räätälöimme ratkaisumme asiakkaidemme erityistarpeisiin. Onnistumisemme mittari on asiakkaidemme menestys.