Filosofiamme

Tuotepäälliköiden, liiketoiminta- ja tuotekehitysjohtajien tehtävänä on tunnistaa jatkuvasti uusia kasvun aihioita, huolehtia nykyisen portfolion kilpailukyvystä ja poistaa valikoimasta rohkeasti turhia tuotteita.

Tuotevetoiseen kasvuun tähtäävien yritysten kaupallisen menestymisen takaa tarkasti suunniteltu tuotteiden suorituskyky ja hinnoittelu. Tämä työ alkaa innovaatiovaiheessa ja jatkuu läpi tuotteiden elinkaaren.

Innovaation kaupallistaminen vaatii tiimeiltä paljon osaamista ja edellyttää jatkuvaa asiakasläheisyyttä. On ymmärrettävä mitä asiakas arvostaa tuotteessa, miksi hän ostaa ja millä hinnalla. Toimintaympäristön nopeat muutokset, regulaatio, sekä ilmastotavoitteet vaikuttavat valittavaan strategiaan.

Tuotteen suorituskyky markkinassa rakentuu sen ominaisuuksista ja hinnasta. Hinta on tuotteen arvon mitta asiakkaalle. Suorituskyky rakentuu niistä ominaisuuksista, jotka ovat asiakkaille tärkeitä. Laskemme asiakkaan tuotteelle aina suorituskyvyn numeron. Yhdessä hinnan kanssa tuote asemoituu kilpailuun markkinassa. Asemointia voidaan suunnitella, perustuen arvioon tai tutkittuun tietoon.

Desigence on uusien tuotteiden kaupallistamisen strategiaan ja tuotteiden suunnitteluun erikoistunut yritys. Asiakkaan tuotteen suorituskyky ja hinta ovat toiminnan keskiössä. Meitä kiinnostaa, että asiakkaamme saavat markkinoilta tuotteilleen parhaan mahdollisen hinnan ja katteen, kestävällä tavalla.

Rajusti yksinkertaistaen. Toimintamme lähtee ajatuksesta hinta ensin, tuote sitten. Palvelumme auttavat tuotteista vastaavia johtajia vähentämään epävarmuutta uusien tuotteiden kehitystyön aikana. Saamme selville uuden tuoteidean kaupallisen kypsyyden yhdellä kysymyksellä. Ota yhteyttä. Sovitaan tapaaminen, jos haluat testata ideasi

Mikäli sinulla on tarve hinnoitella ohjelmisto- tai kuluttajatuote USA:n markkinoille, tunnemme paikallisia asiantuntijoita, joiden kanssa autamme projektissasi.

Tutustu referensseihin

Olemme tehneet yli 3000 erilaista projektia teollisuuden kanssa. Kotisivuillamme kerromme muutamista.

Olemme käytännönläheisiä ja tuloshakuisia. Emme käytä projekteissamme samaa kaavaa, vaan räätälöimme ratkaisumme asiakkaidemme erityistarpeisiin. Onnistumisemme mittari on asiakkaidemme menestys.